Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere
Beneficii luna de miere: check in VIP, platou cu fructe in camera la sosire, cina romantica (fara bauturi), o sticla de vin spumant in camera la sosire, un cadou supriza din partea hotelului, un masaj gratuit de 20 de minute/cuplu/sejur.
Obligatoriu: se aplica doar pentru cuplurile care au maxim 6 luni de la casatorie (se specifica in momentul rezervarii, de asemenea la check in se va prezenta certificatul de casatorie).
Localizare
Hotelul se afla la 30 de km de aeroportul international Sir Seewoosagur Ramgoolam, pe coasta de sud din Mauritius.
Facilitati hotel
Accesul la Wi-Fi este gratuit in intregul hotel. Hotelul beneficiaza de o plaja private cu nisip alb. Totodata, oaspetii se pot bucura de o piscina in aer liber, o gradina privata si un patio. In ceea ce priveste serviciile de servire a mesei, oaspetii pot alege dintre mai multe baruri si restaurante din cadrul hotelului. Hotelul ofera un centru SPA (hammam, tratamente, corporale si faciale, sauna etc) precum si cursuri de initiere in Thai Chi sau Qi Gong pe plaja. In lista de facilitate se inscriu si sporturile (ciclism montan, tenis, golf), precum si sporturile pe apa (schi nautic, inot cu delfinii).
Dotari camera
O parte din camera au vedere catre Oceanul Indian. Camerele sunt dotate cu aer conditionat, sistem audio BOSE, access la wi-fi, televizor, dressing, espressor, seif, minibar.
Site
http://www.sofitel-so-mauritius.com/en


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie