Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Apollo - Kavros (C)


Descriere

Descriere hotel: Hotelul Apollo din statiunea Kavros este un complex recent renovat, care consta din 3 cladiri ce ofera conditii moderne de cazare.Localizare: Situat la aproximativ 800 m de plaja, 3 km de statiunea Georgioupolis, la 25 km de Rethymno, la 60 km de aeroportul din Chania si 105 km de capitala Heraklion.
Dotari camere: Cele 62 de unitati de cazare sunt de mai multe categorii: camere single (max 1 pax), camere duble pentru uz de single (max. 2 pax), camere duble (max 3 pax), studiouri (max 4 pax), suite (max 4 pax), maisonette (max 4 pax), apartamente (max 5 pax).
Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, wi-fi, telefon, seif (cu plata, 1,5 euro/zi), TV satelit, baie cu dus sau cada, uscator de par, balcon.
Facilitati hotel: receptie 24 de ore, sala TV, wi-fi gratuit in toate zonele publice, restaurant cu terasa, bar cu terasa, snack bar la piscina, camera pentru bagaje, 2 piscine (09:00-22:00), dus la piscina, sezlonguri si umbrele, gradina, parking, punct de prim ajutor, doctor (la cerere, cu plata).
Facilitati pentru copii: pat pentru copii mici (la cerere, gratuit), scaune speciale (la cerere, gratuit),servicii de babysitting (la cerere, cu plata), loc de joaca, piscina.
Activitati: seara greceasca, barbeque, spectacole, sporturi nautice (cu plata), tratamente de infrumusetare, coafor, manichiura/pedichiura (cu plata).
Clasificare oficiala: 4 stele
Pagina web: https://hotelapollocrete.com
Nota informativa: pentru anumite facilitati, hotelul poate solicita taxe suplimentare; in momentul sosirii la hotel, solicitati receptiei sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.