Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Aflat in satul Kommeno din Corfu, acest complex de la malul mării oferă vedere panoramică la Marea Ionică si orăselul Corfu. Grecotel Eva Palace asigură o plajă privată si o piscină impresionantă cu bar.

Camerele elegante au vedere la mare sau grădină si sunt prevăzute cu elemente romantice precum pat cu baldachin si baie cu pereti din sticlă. Toate sunt dotate cu aer conditionat si TV cu canale prin cablu si prin satelit. Halatele de baie sunt gratuite.

Grecotel Eva Palace oferă o gamă largă de optiuni de luat masa, inclusiv un restaurant tip bufet cu preparate din bucătăria internatională, restaurantul-bar de la piscină si Il Melograno, cu preparate din bucătăria mediteraneană.

Aflat la doar 150 de metri de plajele cu nisip, Grecotel Eva Palace este un hotel ecologic, cu o locatie retrasă intre satele Dassia si Gouvia. Orăselul Corfu este la 13 km.

Centrul spa Elixir Rooftop Love oferă camere de masaj, o saună si o sală de fitness. Aveti la dispozitie o gamă largă de sporturi nautice pe plaja complexului vecin Corfu Imperial Grecotel Exclusive.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie