Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Tsilivi Admiral Suneo Club (Tsilivi)


Descriere

Descriere TSILIVI ADMIRAL: este cel mai mare aparthotel din lantul Xenos, avand 170 camere-studio cu capacitate maxima de 650 persoane. Complexul este format din cladire principala si anexa si este recomandat familiilor cu copii datorita facilitatilor multiple.
Masa: All Incluisve


Localizare HOTEL TSILIVI ADMIRAL: in statiunea Tsilivi, la 80m de plaja, 200m de centrul statiunii si 7 km de la aeroport.


Facilitati TSILIVI ADMIRAL: doua piscine pentru adulti, piscina pentru copii, restaurant principal, mini market, 2 mese de biliard, club pentru copii cu jocuri si animatie, tenis de masa, curatatorie, sala de jocuri (pinball, darts, jocuri mecanice), WiFi, bar la receptie, terasa amenajata cu sezlonguri, parcare.


DOTARI CAMERE: hotelul TSILIVI ADMIRAL dispune de studiouri si apartamente cu un dormitory, dotate cu: aer condionat (inclus), chicineta cu plita electrica, toaster, frigider, seif (contra cost 2.5 Euro/ zi), grup sanitar cu dus, balcon, TV satelit, uscator de par.


Curatenia in camere se face de 6 ori/sapt, lenjeria se schimba de 2 ori/saptamana, iar prosoapele se schimba de 3 ori/saptamana.


Oaspetii hotelului primesc gratuit 3 intrari la Waterpark Tsilivi. In incinta parcului nu este valabil conceptul de all inclusive. Toata consumatia se achita la fata locului.


Alte informatii:
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri


Web: www.tsiliviadmiralhotel.gr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie