Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Agrikia Villa


Descriere

O locatie frumoasa si confortabila, intr-o zona linistita, cu o priveliste de exceptie asupra imprejurimilor si care ofera vacanta dorita pentru fiecare turist.

Localizare

Amplasat pe un deal, în apropiere de satul Lagadakia, la 8km de Zakynthos Town si la 11km fata de plaja din Agios Sostis.

Categorie

4*

Website

http://www.agrikiavilla.com/

Facilitati hotel

Agrikia Villa oferă vile construite din piatră, cu piscină comună în aer liber, amenajată cu șezlonguri și umbrele. Fiecare apartament se deschide spre un balcon mobilat cu vedere la Marea Ionică sau catre grădini bine îngrijite. Vilele dispun de zona de grătar, acces gratuit la Wi-Fi și la internet prin cablu. Se oferă parcare gratuită.

Facilitati camere

Echipate cu aer condiționat, toate vilele mici au dormitor separat și bucătărie complet echipată, cu zonă de luat masa. Camera de zi spațioasă are șemineu și TV cu ecran plat cu canale prin cablu, uscator pentru par, prosoape,DVD player, seif. De asemenea, unele apartamente oferă duș cu hidromasaj.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.