Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Admiral Tsilivi face parte din lantul hotelier grecesc Xonos. Acest hotel fost construit in anul 2000 si renovat complet in anul 2007. Unitatea de cazare poate gazdui pana la 650 de turisti si beneficiaza de o amplasare ideala, in imediata apropiere de plaja din statiune.

Localizare

Hotelul este situat intr-una dintre cele mai frumoase statiuni de pe insula, Tsilivi, foarte aproape de plaja, la 7 km distanta de aeroport, 200 m fata de centrul statiunii Tsilivi.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia oaspetilor 3 piscine, loc de joaca pentru copii, doctor si asistenta medicala, minimarket, doua mese de biliard, club de joaca pentru copii, sala de jocuri, internet wireless, terenuri de mini-fotbal, salon de masaj, piscina exterioara, 2 terase in zona piscinelor cu umbrele si sezlonguri gratuite pentru oaspetii unitatii, parcare gratuita si piscina pentru copii.

Facilitati camere

In toate camerele, turistii pot regasi baie proprie cu dus, Tv prin satelit, frigider, aer conditionat, seif (contra cost,10 euro/saptamana), balcon sau terasa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie