Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Paraul Capra


Descriere

Situata la altitudinea de 1585m in golul alpin, la numai 9 km de lacul glaciar Balea, Cabana Capra 3* este usor de localizat datorita arhitecturii aparte si a amplasamentului excelent, la numai 50 m de DN7C-Transfagarasan km 108, locul al doilea ca altitudine in clasamentul soselelor alpine din Romania.

Hotel Paraul Capra 3* Transfagarasan a fost total reconstruita pe locatia vechii cabane. Arhitectura corespunde noilor cerinte in turism montan, dar, in acelasi timp, se integreaza perfect in frumusetea si autenticitatea imprejurimilor Transfagarasanului.

Complexul dispune de 52 locuri de cazare in 10 camere duble cu paturi twin, 9 camere duble cu pat matrimonial, 3 camere triple si un apartament, dotate cu: grup sanitar propriu, cabina de dus, televiziune prin cablu, centrala termica automata proprie.

Majoritatea camerelor au balcon si ofera o priveliste incantatoare asupra naturii fascinante. Pentru familiile cu copii se pot pune la dispozitie paturi suplimentare.

Denumirea hotelului se datoreaza pozitionarii sale la baza Cascadei Capra (sau Cascada Iezerului). Cascada, a carei apa provine din Lacul Capra (2241 m), isi intampina turistii atat cu cei aproximativ 40 m inaltime cat si cu racoarea divina a stropilor ei.

Restaurantul Paraul Capra are o capacitate de 60 persoane si o terasa ce pune la dispozitie un numar similar de locuri.
Restaurantul are specific traditional, bazat pe preparate gustoase cu specific romanesc. Acesta permite organizarea unor momente festive - aniversari, dineuri sau evenimente private.

Sala de conferinte - Ca suport pentru aceste evenimente, Complexului Turistic Capra 3* pune la dispozitie o sala de conferinte cu capacitate de 30 de locuri, ce poate fi locul ideal pentru reuniuni de companie, seminarii, conferinte, team-building-uri. In sala de conferinta sunt puse la dispozitie gratuit un videoproiector si un flipchart.

Dupa o zi in care oaspetii s-au bucurat de sporturile de iarna in mijlocul muntilor (snow park-ul pentru snowboard si ski se situeaza la doar cativa pasi de hotel), acestia se pot relaxa pe terasa rustica, savurand o cana de vin fiert sau un ceai fierbinte.

Locatia ofera nenumarate oportunitati de petrecere a timpului liber, si in acelasi timp, de relaxare si destindere intr-un cadru ambiental de exceptie.
Vizitatorii pot fi angrenati intr-o serie de activitati conexe, incepand de la vizitele la obiectivele turistice invecinate (Barajul Vidraru, Balea Lac, Balea Cascada, Cetatea Poienari etc.), continuand cu drumetiile pe traseele montane (de exemplu, pe muntele Ghitu, pornind din Capataneni) si terminand cu sporturile de iarna (alpinism, ski fond sau sanius).

Hotelul se afla situata intr-o zona deosebit de frumoasa, cu peisaje mirifice ce farmeca privirea. Multitudinea de posibilitati in ceea ce priveste traseele face din Complexul Turistic Capra un punct deosebit de important in agenda oricarui iubitor de munte.
Turistul va fi astfel invitat intr-un fantastic joc al contrastelor, creat, pe de o parte, de confortul oferit si - pe de alta parte - de salbaticia locurilor, in deplina armonie cu natura inconjuratoare.

Locatia este atractiva atat pentru calatorul dornic de a strabate cararile celor mai inalti si pitoresti munti din Romania, cat si pentru turistul venit sa se destinda intr-un loc aflat departe de aglomeratia urbana.

De la hotel sunt accesibile cele mai inalte doua varfuri din masivul muntos Fagaras si in acelasi timp si din tara: Vf. Moldoveanu si Vf. Negoiu.

Alte facilitati: loc de joaca pentru copii in exterior, parcare exterioara, seif la Receptie, internet wireless in lobby si restaurant.

Principalele obiective turistice invecinate sunt:
- Rezervatia forestiera de la Arefu
- Barajul Vidraru (eventual plimbare cu vaporasul)
- Cetatea Poienari
- Golul Alpin Moldoveanu a Capra
- Pestera de la Piscul Negru
- Balea Lac
- Tunelul de la cota 2040

Check-in incepand cu ora:14:00* Rezervarea este garantata pana la ora 20:00.
Check-out pana la ora: 12:00

Nu este permis accesul cu animale de companie

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie