Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Caraiman este situat intr-un cadru pastoral, ultracentral, in parcul Dimitrie Ghica, fiind edificiu reprezentativ pentru statiunea Sinaia.

Acesta este primul hotel de +50 de camere construit in Sinaia. Situat in centrul orasului Sinaia, este strategic construit astfel incat fiecare camera sa aiba vederea spre Parcul central - Dimitrie Ghica precum si spre Muntii Bucegi a caror creasta poate fi admirata si din pat, in unele camere.

Situat la o plimbare de 10 minute de centrul statiunii Sinaia, Hotelul Caraiman se afla la 750 de metri de cea mai apropiata telecabina spre zona de
schi Cota 1400.
Gara statiunii se gaseste la 100 de metri.

Cladirea hotelului dateaza de peste 120 de ani, fiind printre primele hoteluri construite in Sinaia. Arhitectura sa este clasic romaneasca.

Renovat in 2022, Hotelul Caraiman pune la dispozitie:
10 apartamente
61 camere single si duble
+ 50 locuri in parcarea privata

Unele camere au vedere panoramica la Parcul Dimitrie Ghica, aflat vis-a-vis de Caraiman.
Doar camerele de la etajul 1 au balcon si nu se pot garanta.

Camera dubla standard king:
Sunt doua tipuri de camere in aceasta categorie:
- Standard King: fara balcon,
- Standard King Plus: cu balcon.
Camerele Standard King sunt dotate cu pat matrimonial pentru 2 adulti si 1 copil cu varsta de pana la 9 ani si care doarme in pat cu adultii.
Acest tip de camera are o suprafata de cca 20 mp, oferind o vedere splendida catre parcul central din Sinaia si a Muntilor Bucegi. Camerele sunt dotate cu minibar, aer conditionat, uscator de par, fier de calcat (la cerere), ventilo-convector / aer conditionat, telefon, smart tv 4k.
Capacitate: 18 camere Standard King (etaj: 2, 3)
Capacitate: 21 camere Standard King + (etaj: 1, 3).

Camerele de tip Superior King Rooms sunt dotate cu un pat matrimonial plus o canapea fixa sau doua fotolii.
Suprafata variaza in jurul a 25 mp, camera oferind o priveliste superba asupra parcului central din Sinaia si a Muntilor Bucegi.
Camerele sunt dotate cu minibar, aer conditionat, uscator de par, fier de calcat (la cerere), ventilo-convector / aer conditionat, telefon, smart tv 4k.

Camerele Standard Twin sunt dotate cu doua paturi separate. Suprafata acestui tip de camera variaza in jurul a 20 mp, oferind o vedere splendida catre parcul central din Sinaia si a Muntilor Bucegi. Camerele sunt dotate cu minibar, ventilo-convector / aer conditionat, telefon, smart tv 4k.
Capacitate: 13 camere

Apartamentele Standard pun la dispozitie un pat matrimonial pentru 2 adulti si 1 copil cu varsta de pana la 9 ani si care doarme in pat cu adultii.
Acest tip de camera are o suprafata de cca 34 mp, oferind o vedere splendida catre parcul central din Sinaia si a Muntilor Bucegi. Camerele sunt dotate cu minibar, ventilo-convector / aer conditionat, telefon, smart tv 4k.
Este o alegere excelenta pentru clientii care apreciaza un spatiu mai mare.
In plus, unele camere au balcon, ceea ce va imbogati, cu siguranta, experienta sederii dumneavoastra in acest hotel istoric - o cladire de Patrimoniu National construita in 1881.

Superior Apartment pune la dispozitie un dormitor si un living. Spre deosebire de apartamentul standard, cel superior are camerele decomandate - exista usi intre hol, living si dormitor.
Suprafata apartamentului superior variaza in jurul a 34 mp. Pot fi cazate pana la 5 persoane, dintre care 3 adulti si 2 copii dupa cum urmeaza: un copil cu doi adulti in patul matrimonial din dormitor, un copil cu un adult pe canapeaua extensibila din living. Apartamentele superioare nu au balcon.

Restaurantul hotelului intregeste atmosfera tipic romaneasca a proprietatii,
servind preparate traditionale. Oaspetii se pot relaxa pe terasa insorita sau pot beneficia de acces la internet gratuit in hol.

Restaurantul este deschis temporar pentru micul dejun.
Deschidere oficiala are loc in Decembrie 2022.

Accesul animalelor de companie nu este permis.

Atractii in zona: Castelul Peles, Castelul Pelisor, Muzeul de trenulete, Casa Nicolae Iorga, Parcul Dimitrie Ghica, Varful Omu, Sfinxul din Bucegi, Cetatea Rasnov.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie