Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Farmecul aparte al cladirii aminteste de anii 30 in care a fost construita. Intre anii 1933-1936, hotelul Rozmarin din Predeal vedea pentru prima data lumina soarelui, afisand un stil arhitectonic unic, cu influente occidentale.
Cei peste 80 de ani de experienta in turism si-au pus amprenta in servicii de cazare la standarde ridicate, menite sa transforme sederea fiecarui oaspete intr-o vacanta memorabila. Am fost intotdeauna de parere ca trebuie sa venim in intampinarea invitatilor nostri cu solutii de cazare Predeal pentru orice ar avea nevoie. Astfel incat, in afara de cele 64 de camere duble si triple, cele 6 apartamente, la Hotel Rozmarin din Predeal vei gasi si 3 sali de conferinta.
Natura intelege, natura te asculta si nu judeca. Te asteptam in inima muntilor, indiferent de anotimp, pentru a te bucura de un sejur de neuitat. Bucura-te din plin de confortul pe care ti-l punem la dispozitie, dar si de privelistea salbatica, dar minunata a muntelui. Brasovul si Valea Prahovei sunt absolut minunate. Daca esti in cautare de servicii de cazare Valea Prahovei sau de o locatie pentru evenimente, te asteptam.
Echipa noastra de profesionisti iti sta la dispozitie indiferent de sezon cu oferte atractive si servicii ireprosabile. Personalul nostru este instruit astfel incat te poti baza pe hotelul nostru din Predeal atat pentru evenimente corporate, cat si pentru evenimente private, precum nunta visurilor tale.Daca esti in cautarea unui loc de cazare la Predeal, opreste pe la noi si hai sa continuam impreuna traditia ce am inceput-o acum mai bine de 80 de ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.