Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Bulevard este localizat chiar in centrul statiunii Predeal, avand acces
facil la drumul principal, fiind situat la 3 minute de mers cu masina fata de partiile
de schi si la o distanta de 500 metri de gara. Hotelul Bulevard din statiunea Predeal este pozitionat intr-un cadru montan unic, dominat de privelistea impunatoare a Muntilor Bucegi, Piatra Mare si Postavarul, dar si de aerul curat si proaspat al muntelui.

Cu o traditie de peste 85 ani, complexul este complet renovat si ofera 31 spatii de cazare amenajate elegant.
Cladirea construita in anul 1928, specifica perioadei interbelice, a fost pastrata si renovata, astfel incat Hotelul Bulevard este si astazi o prezenta impunatoare si boema, in care confortul si starea de bine invita turistii sa-i treaca pragul, lasand la intrare grijile cotidiene, relaxandu-se si bucurandu-se de momente frumoase pe care le pot petrece in locuri special concepute pentru ei.
Hotelul Bulevard Predeal ofera o receptie cu program non-stop si are facilitati de conferinte si evenimente, iar pentru copiii exista disponibil un loc de joaca.

Hotelul Bulevard, clasificat la 3 stele, dispune de un numar de 31 de camere:
- 21 camere duble;
- 8 apartamente;
- 2 camere single.
Toate structurile de cazare sunt dotate la standarde moderne, dispunand de TV LCD, internet, mini-frigider, telefon, grup sanitar propriu cu cabina de dus cu hidromasaj, uscator de par si halat de baie. Unele apartamente au balcon.

Hotelul are un restaurant spatios si o terasa de vara.
Restaurantul dispune de 66 locuri intr-un stil elegant unde se servesc preparate culinare din bucataria romaneasca si internationala.
Barul dispune de 23 locuri, intr-un ambient de exceptie; aici se pot savura o gama variata de cocktailuri, bauturi alcoolice si non-alcoolice, preparate din cafea, ceaiuri, ciocolata calda, totul intr-un ambient muzical placut.
De asemenea, hotelul pune la dispozitia clientilor sai o terasa de 60 de locuri, fiind dotata cu incalzitoare pe gaz de tip ciuperca .

Servicii gratuite: receptie deschisa non-stop, parcare, internet Wi-fi, acces la terasa si gradina, sauna, jacuzzi, salina, loc de joaca pentru copii, spatiu pentru bagaje, parcare delimitata cu bariere si supravegheata, informatii turistice, rezervari taxi

Servicii
cu plata: room service, pranz la pachet, serviciu de transfer (contra cost), spalatorie,
curatatorie chimica, serviciu de calcatorie, servicii telefonice, servicii masaj

Animalele de companie nu sunt acceptate.

















Atractii
in zona:
Trasee turistice montane in imprejurimi (Canionul ,,Sapte scari', Cascada Tamina, Pestera de gheata, Cheile Rasnoavei), Manastirea Sfantul
Nicolae, Biserica ortodoxa Sfintii Imparati Constantin si Elena, Capela
romano-catolica Timisul de Jos, Manastirea romano-catolica Timisul de Jos,
Monumentul Eroilor - Valea Rasnoavei, Monumentul Mihail Saulescu, Monumentul Eroilor din gara Predeal.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie