Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

FALEZA BY VEGA

Descriere



FALEZA Hotel by Vega Galati a fost complet renovat si modernizat in 2018, este un loc care da valoare perioadei petrecute, un loc plin de caldura si luminat de valurile albastre ale Dunarii, o locatie ideala pentru calatorii de agrement si de afaceri.
Hotelul FALEZA by Vega ofera oaspetilor 73 de camere, clasificate dupa tipul: double matrimoniale, double twin, business si apartamente, toate reconstruite in 2018 intr-un concept nou, modern si confortabil, salon de mic dejun amplasat in hol, toate completate de un personal dedicat si pasionat.
Camerele primitoare ale hotelului sunt decorate intr-o paleta de culori pastelate si ofera o vedere frumoasa la Dunare. Toate camerele dispun de: internet wi-fi, televizor LCD, aer conditionat, mini-bar, telefon direct, acces cartela.
In anul 2018, odata cu renovarea, toate camerele au fost complet moderizate si redecorate, arhitectii si decoratorii au creat un mediu familiar care ofera confort si simtul caminului. Culorile calde si pastelate duc interioarele la viata, in timp ce vederea panoramica a Dunarii largeste perceptia relaxarii, bunastarii si a perfectiunii.
Pentru cei care doresc sa simta pulsul orasului, langa hotel va puteti bucura de preparatele culinare desavarsite, unele mancaruri specifice asezarii, oferite de bucatari de exceptie ce reprezenta orasul nostru
Hotelul are o locatie ideala, fiind situat in inima orasului Galati, langa Biserica Fortificata Precista. Faleza Hotel by Vega are acces la strada principala: Blv Marea Unire. Statia locala de autobuz este la 100 m distanta, gara din Galati la 2,7 km, iar Gradina Botanica se afla la 15 min de mers pe jos.

O zi buna incepe cu un mic dejun savuros in fiecare dimineata. Cafeaua proaspata si produsele de casa delicioase sunt pregatite special pentru Dumneavoastra.

CHECK-IN SI CHECK-OUT
check-in: de la 2:00 pm
check-out: pana la 12:00 pm

TRANSFER AEROPORT - HOTEL - AEROPORT
Prin rezervarea unui serviciu de incredere economisiti timp si energie, beneficiind astfel de un transfer catre aeroport sau de la aeroport catre hotel in conditii de confort si maxima siguranta. Puteti opta pentru un transfer business sau de grup.

INTERNET
Hotelul ofera acces gratuit la Internet, wireless in camera si in spatiile Lobby Receptie, salon Mic Dejun si pe terasa.


PARCARE AUTO
Hotelul dispune de 26 locuri parcare cu plata. Parcarea este amplasata in curtea interioara a hotelului si este supravegheata video.


ANIMALE DE COMPANIE
Accesul cu animale de companie este permis in termenii si conditiile hotelului.


ACCES PERSOANE CU DIZABILITATI
Hotelul are facilitati adresate persoanelor cu dizabilitati, rampa acces, lift si o camera de cazare adaptata.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.