Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotel Doin aeste situat pe faleza din sudul statiunii, la 20 de metri de plaja si 200 de metri de Aqua Magic, intre hotelurile Neptun si Sulina. Hotelul Doina se inalta pe 10 etaje si este construit perpendicular pe tarmul marii, ceea ce asigura vedere laterala catre mare din fiecare camera.

Descriere: Hotel Doina Mamaia va ofera cazare in camere duble matrimoniale, camere duble twin si suite (standard, family, studio). Toate spatiile de cazare sunt dotate cu televizor si cablu TV, racitor, baie cu dus. O parte din camerele duble twin si matrimoniale, precum si toate suitele, sunt prevazute cu aer conditionat.
In zona receptiei este amenajata o zona de relaxare, un bar si o terasa cu pergola retractabila.

Camere:Camere Queen 2 stele sunt camere duble cu pat matrimonial, fara aer conditionat si sunt situate pe etajele 2,3,4,5,6,7,8,9. Au mobilier vechi, TV, cablu TV, frigider. Capacitate maxima: 2 persoane.
Camerele King 2 stele sunt camere duble cu 2 paturi de 1 persoana alaturate sau pat matrimonial. Au mobilier vechi, cablu TV, frigider, telefon. Capacitate maxima: 2 adulti si un copil sub 10 ani.
Camere King 2 stele cu aer conditionat sunt camere duble cu 2 paturi de 1 persoana alaturate sau pat matrimonial. Au mobilier vechi, cablu TV, frigider, telefon, aer conditionat. Capacitate maxima: 2 adulti si un copil sub 10 ani.
Studio Queen 3 stele sunt camere duble cu pat matrimonial fara aer conditionat, situate la parter si dotate cu mobilier nou, cablu TV, TV LED, frigider. Capacitate maxima: 2 adulti.
Studio King 3 stele sunt camere duble cu pat matrimonial fara aer conditionat, situate la parter, si dotate cu mobilier nou, cablu TV, frigider, TV LED, telefon. Capacitate maxima: 2 adulti si un copil sub 10 ani.
Suita Standard 3 stele sunt garsoniere compuse din: o camera cu 2 paturi de 1 persoana; o camera cu canapea extensibila. Sunt dotate cu mobilier vechi, cablu TV, frigider, TV LED, aer conditionat, balcon si sunt situate pe etajele 2,3,4,5,8,9. Capacitate maxima: 3 adulti.
Family Suite 3 stele sunt garsoniere compuse din: 1 camera cu pat matrimonial; o camera cu canapea extensibila. Sunt dotate cu mobilier nou, cablu TV, frigider, TV LED, aer conditionat, balcon. si sunt situate pe etajele 6-7. Capacitate maxima: 3 adulti si un copil sub 10 ani.
Studio Suite 3 stele sunt garsoniere modernizate compuse din: 1 camera cu un pat matrimonial, o camera cu canapea extensibila. Sunt dotate cu mobilier nou, cablu TV, frigider, TV LED, aer conditionat, balcon si sunt situate la etajul 1. Capacitate maxima: 3 adulti si un copil sub 10 ani.

Restaurant:
SERVICIILE DE MASA vor fi prestate la restaurantul hotelului sub forma de bufet suedez(mic dejun) si A la carte (cina) de indata ce va fi deschis. Pentru cina se pot aloca fise cont direct pe voucher, cu plata la agente. Restaurantul se va deschide dupa 01.06.2024, dar nu mai tarziu de 01.07.2024. In momentul in care acesta se va deschide, va vom informa.
Facilitati:
In perioada 01.06-16.09.2024 se acorda gratuit:
- 2 sezlonguri/camera (queen, king 2*, king 2*cu AC, studio queen, studio king)/zi
- 3 sezlonguri/suita (standard suite, family suite, studio suite)/zi pe plaja hotelului Doina. Sezlongurile gratuite se acorda incepand cu ziua urmatoare celei de check-in, inclusiv ziua in care se elibereaza camera.

Animale de companie: Nu accepta animale de companie!!!

Atractii in zona: Club tenis IDU, Teatrul de Vara, telegondola, zona comerciala Cazino





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie