Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Diamond View Apartments CMP

Descriere

Apartamentele Diamond View se afla in Mamaia, la 240 m de plaja, in inima zonei Cazinoului. Crema Summer Club and Beach, ofera cazare cu parcare privata gratuita, garantata pentru fiecare apartament.



Dotari apartamente:


  • Apartament Queen - Suprafata : 65 mp - Apartamentul este structurat in dormitor cu pat dublu cu dimensiunea de 1.60 / 2 m, 1 baie cu dus, living cu o canapea extensibila si bucatarie complet utilata. Acest apartament are o terasa de 20 mp cu vedere superba catre lac. Apartamentul poate fi situat la etajul 3 sau la etajul 5 al cladirii. Avem 4 apartamente de acest tip.
  • Apartament Premium - Suprafata : 65 mp - Apartamentul este structurat in dormitor cu pat dublu cu dimensiunea de 1.60 / 2 m, 1 baie cu dus, living cu o canapea extensibila si bucatarie complet utilata. Acest apartament are o terasa de 20 mp cu vedere catre nord ( Arenele de tenis IDU). Apartamentul poate fi situat la etajul 3 sau la etajul 5 al cladirii. Avem 4 apartamente de acest tip.
  • Apartament Family - Suprafata : 65 mp - Apartamentul este structurat in dormitor cu pat dublu cu dimensiunea de 1.60 / 2 m, 2 bai, living cu o canapea extensibila si bucatarie complet utilata. Acest apartament are o terasa de 20 mp cu vedere superba catre lac. Apartamentul poate fi situat la etajul 3 sau la etajul 5 al cladirii. Avem 2 apartamente de acest tip.
  • Apartament Penthouse - Suprafata : 75 mp - Apartamentul este structurat in dormitor cu pat dublu cu dimensiunea de 1.80 / 2 m, 2 bai, living cu o canapea extensibila si bucatarie complet utilata. Acest apartament are doua terase de 50 mp cu vedere superba spre lac si catre mare. Apartamentul este situat la etajul 7 al cladirii (Rooftop). Avem un singur apartament de acest tip.
Toate apartamentele (11 la numar) au capacitatea maxima 4 persoane. Eventual, exista si varianta in care se pot caza si 4 adulti cu 2 copii mici (cu varsta de maxim 5 ani), caz in care copiii pot dormi in pat/canapea cu parintii. Mentionam faptul ca la acest moment nu putem oferi paturi suplimentare sau patuturi-tarc turistilor.
Pentru un confort sporit, recomandam sa se pastreze capacitatea de 4 persoane. (4 adulti sau 2 adulti cu doi copii)



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.