Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Heliotrope Hotels


Descriere

Descriere:

Un complex hotelier format din 2 hoteluri, cu multe facilitati si o vedere spectaculoasa asupra marii si a coastei Turciei.



Localizare:

Hotelul este situat in apropierea orasului Mytilene,capitalala insulei Lesvos si la 100 m de plaja Viglia,aflata in suburbia Varia. Statia de autobuz se afla la aproximativ 30m de hotel, iar portul la numai 3 km distanta.

Este recomandat celor ce isi doresc o vacanta activa, fiind aproape de principalele atractii ale insulei.



Facilitati hotel:

Complexul de bungalouri se incadreaza perfect in peisajul rural si are un stil architectural unic. Cladirea principala gazduieste receptia, saloane cu acces la Wi-fi, cafenea-snack bar, bar cu pian si restaurantul. Amplasata in terasa din gradina se afla piscina cu Jacuzzi si snack bar-ul. Sezlongurile, prosoapele si umbrelele sunt gratuite. Complexul ofera parcare privata.

Hotelul organizeaza de 2-3 ori pe saptamana la barul de la pisicina seri cu musica live.



Dotari camera:

Camerele classic deluxe sunt decorate cu gust, modern si confortabile. Majoritatea sunt cu vedere la mare sau la coasta Asiei Mici. Toate sunt dotate cu aer conditionat, TV prin satelit, Wi-fi,mini bar.Unele camere sunt interconectate.



Tip masa:

Mic dejun.



Plaja:

Este situat foarte aproape de plaja Viglia,aproximativ 100 m.



http://www.heliotrope.gr/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.