Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Crystal Waters (Nikiana)


Descriere

Unde se intalnesc cerul albastru si terenul verde, la poalele muntelui pitoresc Skaros, la 200 de metri distanta de frumosul oras Nikiana, puteti gasi Hotelul Crystal Waters. Construit in 2018, aceast cazare va va oferi momente de neuitat la piscina si relaxare intr-una dintre suitele spatioase, care au fost decorate individual la cele mai inalte standarde. Ofera 28 de suite de lux, fiecare cu un aspect unic, decor exceptional si o selectie atenta din materiale de cea mai buna calitate.


Aici va puteti incepe ziua cu un mic dejun grecesc traditional, va puteti bucura de pranzul langa piscina si va puteti incheia ziua cu o experienta gastronomica la restaurantul Sapphire.


Faceti-va confortabil la Crystal Waters si aveti grija de bunastarea dvs. cu un tratament special in centrul spa si wellness.


Crystal Waters a fost creat pentru dorinta ta de a deveni una cu lumina Greciei, albastrul cristal al Marii Ionice si muntii verzi ai insulei Lefkada.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie