Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ASTORIA EF


Descriere

Hotel Astoria Eforie Nord este situat in zona sudica a statiunii, chiar pe faleza, la doar 50 de metri de plaja si la cateva minute de mers pe jos de centrul statiunii. Pozitionarea hotelului este si marele avantaj al acestuia, turistii putand astfel sa se bucure de apropierea plajei si a zonei de promenada coborand doar cateva trepte.
Cladirea hotelului Astoria are stil colonial si este inconjurata de un spatiu verde amenajat cu alei, flori si arbori.

Hotel Astoria a fost renovat in anul 2003, iar in anul 2013 mobilierul si parchetul din lemn masiv au fost reconditionate.

Camerele dispun de urmatoarele dotari: televizor, cablu tv, mini-bar, wi-fi, aer conditionat, bai cu dus sau cada. O parte din camere sunt dotate si cu balcon
.
Masa: se serveste sub forma de fisa cont sistem bon valorice, la autoservire - pizzerie Maria, data deschidere 26.05, la Restaurant Natalia a la carte, data deschidere 26.05, sau la restaurant Astoria, a la carte, data deschidere 26.06.
PACHETELE CU MIC DEJUN, DEMIPENSIUNE SI PENSIUNE COMPLETA NU INCLUD MASA PENTRU COPIII CU VARSTA INTRE 0 - 17.99 ANI, se poate achizitiona ca serviciu suplimentar.


OFERTA SPECIALA! La fiecare 90 lei pentru masa, hotelul va da 100!


Facilitati copii in camera cu 2 adulti:

- 0- 11.99 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, fara pat suplimentar. Daca se solicita pat suplimentar achita 50% dintr-un loc de cazare
- copil intre 12-17.99 ani achita 50% dintr-un loc si beneficiaza de pat suplimentar;
- 2 copii (0-11.99 ani ), primul copil beneficiaza de gratuitate la cazare, al doilea copil achita 50% din tariful unui adult si beneficaza de pat suplimentar;
- al treilea adult in dubla cu pat suplimentar achita un loc intreg





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.