Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: pe plaja, cu vedere la arhipeleagul Elafiti. Este locul ideal pentru cei care vor sa se bucure de o vacanta relaxanta. Imaginea Insulelor Elafiti scaldate de razele soarelui la apus va deveni cea mai pretuita amintire a acestei vacante.

Dotari camere: camerele sunt renovate, au balcon cu vedere spre mare sau spre parc, aer conditionat, satelit TV, telefon, baie cu cada sau cabina de dus, mini bar (in camerele superioare). Facilitati hotel: restaurant, bar, spalatorie, internet, plaja proprie. Restaurantul principal ofera o varietate de mancaruri selecte rafinate din bucataria locala si internaþionala ºi mancaruri vegetariene pe una dintre cele mai frumoase terase din Dubrovnik, oferind o vedere magnifica a apusului. Oaspetii pot merge, de asemenea, la Barul Lido situat convenabil pe plaja, oferind oaspetilor obositi de inot racoarea bauturilor reci si gustari mediteraneene

www.hotelimaestral.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie