Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Papad 4* este situat intr-o zona linistita, inconjurat de padure verde, cu acces facil catre plaja ori centrul istoric al orasului Dubrovnik. Piscina exterioara, gradina, echipa de animatori cu o traditie de peste 35 de ani si gastronomia variata anunta un sejur relaxant pentru toti turistii cazati in cadrul acestuia.
Localizare

Hotelul este situat intr-o zona linistita, inconjurat de padure verde, in partea de Nord Vest a Duborvnik-ului. Plaja publica se afla la scurta distanta, la doar 600 m, iar centrul vechi al orasului la 10 minute de mers cu masina. Pentru a ajunge la aeroport se merge circa 40 de minute cu masina.

Facilitati hotel

Hotelul Lapad 4* dispune de numeroase facilitate, dintre care pot fi amintite: piscina exterioara, gradina, terasa, restaurant principal, bar, echipa de animatori cu traditie, spectacole culinare, camere elegante, facilitati pentru copii.

Facilitati camere

Camerele sunt spatioase si elegant decorate, turistii regasind aer conditionat, system de climatizare, seif, TV LCD, telefon, acces internet WIFI, detector de fum, baie proprie cu uscator de par si cada.
Tipuri de camere:
- Camera dubla standard
- Camera Clasica cu vedere partial la mare cu balcon;
- Junior Suite

Sport si divertisment

Cu o experienta de mai bine de 35 de ani, echipa de animatori prezenta la hotel va va incanta sejurul. Seri magice, ori romantice, spectacole cu ritm latin, spectacole culinare sunt doar cateva dintre facilitatile special create. Gradina si piscina exterioara intregesc un sejur minunat.

Drinks & Food

Turistii vor fi incantati sa serveasca masa in cadrul restaurantului principal, a carui capacitate este de 146 locuri la mese. Salatele, prajiturile, felurile principale si nu numai, specialitati locale si internationale asteapta sa fie consumata. De asemenea, pentru cei care vor sa consume un aperitiv sau digestiv va asteapta un bar dragut in lobby.

Facilitati copii

Copii se pot bucura de meniuri si scaune la restaurant.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.