Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul Kompas de 4 stele situat in golful Lapad si cu vedere la Marea Adriatica, este locul perfect pentru cei care doresc sa se relaxeze si sa se bucure pe deplin de vacanta lor in Dubrovnik.

Localizare: Hotelul Kompas este se afla la aproximativ 4 km distanta de centrul istoric al orasului Dubrovnik si la 15 km de Aeroportul International din Dubrovnik.

Dotari camere: Hotelul Kompas detine 115 camere confortabile dotate cu aer conditionat, wi-fi, tv satelit, telefon, baie cu uscator de par, minibar. Camerele superioare au balcoane cu vedere la mare.

Facilitati hotel: Hotelul Kompas pune la dispozitia clientilor sai receptie 24 de ore, wifi gratuit in toate zonele publice, parcare, camera pentru bagaje, seif, schimb valutar, serviciu de spalatorie, zona vizionare TV, 2 restaurante, cafe bar, bistro, piscina exterioara cu umbrelute si sezlonguri, piscina interioara cu apa incalzita, sala de gimnastica, sauna, jacuzzi. Vara mesele pot fi servite pe terasa unde sunt oferite spectacole de muzica traditionala dalmata si dansuri populare.

Clasificare oficiala: 4 stele

Pagina web: www.hotel-kompas.hr

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie