Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Kompas este situat in apropierea plajei din golful Lapad si la doar 3 statii de autobus de centrul vechi al orasului. In vederea asigurarii unui sejur relaxant, hotelul pune la dispozitia turistilor piscina interioara, piscina exterioara, restaurant, bar, acces internet la receptie.
Localizare

Situat in golful Lapad, hotelul Kompas 3* este situat in imediata vecinatate a plajei cu pietris si la doar 10 minute de mers cu masina de centrul vechi al orasului. Aeroportul international este situat la 22 km.

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor 115 camere, piscina interioara si exterioara, restaurant, bar, sala de conferinte pentru 100 persoane, acces internet la receptie, serviciu rent a car, posibilitatea inchirierii de carti pentru citit de la receptie.

Facilitati copii

Camerele sunt spatioase, majoritatea sunt prevazute cu balcon si vedere la mare, ideale pentru un sejur relaxant in Dubrovnik. Toate acestea sunt prevazute cu pat matrimonial/ 2 paturi twin, minibar, aer conditionat, telefon, baie proprie, TV prin satelit, telefon, uscator de par.
Tipuri de camere:
- Camera Dubla Standard Twin sau Matrimoniala, dintre care 14 sunt prevazute cu balcon;
- Camera Dubla Superior: 40 de camere cu balcon si vedere frontala la mare.

Sport si divertisment

Turistilor la stau la dispozitie pisicna interioara si exterioara, plaja publica in apropiere, sala de jocuri, posibilitatea inchirieirii de carti de la receptie, excursii optionale, acces internet la receptie.

Drinks & Food

Hotelul dispune de 2 restaurante si 3 baruri, atent decorale si cu preparate culinare gustoase, renumite pe plan local. Varietatea gastronomica, preparatele reci si calde, feluritele tipuri de inchetata si terasa in aer liber va va incanta simturile.

Facilitati copii

Copii se pot bucura de sala de jocuri, acces internet la receptie si, sub stricta supreaveche a parintilor, de acces in piscina pentru adulti.

SPA & Welness

Centrul SPA cuprinde piscina interioara si zona de relaxare.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.