Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Alexandros M se află la 200 m de plaja Maleme și oferă o piscină în aer liber și una separată pentru copii. Există diverse facilități sportive, precum terenuri de tenis, volei și fotbal. Se asigură cazare în sistem self-catering și WiFi gratuit în zonele publice. Toate studiourile și apartamentele sunt echipate cu aer condiționat și se deschid spre un balcon cu vedere la piscină și la grădina hotelului. Fiecare este dotat cu paturi de fier și o chicinetă cu frigider și ceainic. În zona de relaxare este disponibil un TV prin satelit. Unele tipuri de cazare beneficiază și de vedere laterală la Marea Cretei. Snack barul de la piscina de la Alexandros M servește băuturi reconfortante și gustări pe tot parcursul zilei. Lângă proprietate veți găsi restaurante locale. Personalul poate aranja un serviciu de închirieri auto pentru a explora orașul pitoresc Chania, cu Portul Venețian, situat la 17 km. Satul plin de viață Platanias este la 4 km, iar plaja Falasarna se află la 30 km. Parcarea privată este gratuită.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie