Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Localizare: Hotelul Forum este pozitionat excelent in sudul statiunii Costinesti , la doar 20 de metri de plaja, in apropierea complexului Vox Maris.

Descriere: Hotelul este contruit pe 7 etaje si va pune la dispozitie 139 de camere.

Camere: Camerele duble sunt dotate cu baie proprie cu dus, TV, aer conditionat, frigider,plasa impotriva insectelor, mobilier balcon si vedere partiala la mare. Apartamentele sunt dotate cu minibar, tv(living), aer conditionat( living ), canapea fixa cu doua fotolii (living) si baie proprie cu cada.

Restaurant are o capacitate de 200 locuri. De asemenea, masa se mai poate servi si pe terasa restaurantului, cu o capacitate de 100 de locuri.

Facilitati hotel: Dispune de plaja proprie, loc de joaca pentru copii, sauna si de 4 sali de conferinta dotate cu echipament performant.
Servicii gratuite: parcare, seif, trezirea
turistilor la cerere
Servicii cu plata: sauna, masaj

Facilitati copii:
In camera cu 2 adulti:
- 0 - 11.99 ani gratuit, fara pat suplimentar;
- 12 - 15.99 ani, achita valoarea patului suplimentar
- 2 copii de 0 - 11.99 ani, primul are cazare gratuita, iar al doilea va achita valoarea unui loc de cazare, cu pat suplimentar

Animale de companie: Se accepta animele de companie (talie mica), taxa de 60 lei/ zi, se achita direct la receptia hotelului la check-in.

Atractii in zona: Club MAX, Club Gossip, Cafe-bar ,,Ultraviolet'.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie