Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Fiind situata intr-o cladire de epoca din incantatorul centru vechi al Brasovului, foarte aproape de celelate 2 locatii, hotel Ambient si pensiunea Ambient, Ambient Residence se afla la cativa pasi de punctele de atractie turistice ale Brasovului (Piata Sfatului, Biserica neagra, etc).

Turistii se pot bucura de un concept de cazare cu totul nou la Ambient Residence, o unitate hoteliera in care vor avea ocazia de a experimenta confortul si intimitatea la preturi rezonabile, chiar in centrul vechi al Brasovului, in camere si apartamente spatioase, dotate cu toate facilitatile necesare.

O placuta combinatie de decor si elemente arhitecturale medievale cu accente moderne, Ambient Residence ofera tot ceea ce turistii au nevoie pentru o sedere reusita din toate punctele de vedere: locatie centrala, servicii cu facilitati de 3 stele si siguranta.

Elementele de lemn, mobilierul clasic in culori calde si decoratiunile inspirat alese creaza o atmosfera primitoare.

Unitatea este compusa din 18 camere duble si 8 apartamente, si pune la dispozitie o bucatarie comuna dotata complet si un salon comun de mic dejun, depozit de schiuri, masaj, camera de jocuri, teren de tenis, internet wireless, vestiare, camera de bagaje, birou de turism, receptie deschisa nonstop, babysitting/servicii pentru copii, servicii de spalatorie/calcatorie, fax/copiator, sali de conferinta, lounge/camera comuna cu TV, servicii de transfer, incalzire, seif.

Unitatea este compusa din:- 17 camere duble;
- 8 apartamente (dormitor si living room);
- bucatarie comuna dotata complet pentru uzul oaspetilor (frigider, plita electrica, filtru de cafea, prajitor, sandwich maker, cuptor cu microunde, vesela si tacamuri);
- salon comun de mic dejun, cu o vedere superba catre Tampa.

Toate camerele sunt pentru nefumatori la fel ca si salonul de mic dejun precum si bucataria complet echipata.
Micul dejun poate fi oferit optional la un cost suplimentar.

Incepand cu anul 2016, Residence Ambient are receptie permanenta, aducand un plus de valoare raportului calitate - pret.
Pe langa aceasta, pentru ca siguranta este de maxima importanta atunci cand vorbim despre confort, Ambient Residence este supravegheata electronic in permanenta.

O sala de conferinte cu capacitate maxima de 40 locuri completeaza gama de servicii.

Residence Ambient dispune de:
- incalzire centrala;
- sistem electronic de avertizare a incendiilor;
- sistem electronic de supraveghere a spatiilor publice ( CCTV );
- salon de servire a micului dejun;
- internet cafe oferit gratuit;
- seif;
- rent a car.

- Camere duble: au o suprafata de 18-20 mp si dispun de pat dublu/paturi twin, incalzire si ventilator, internet wi-fi, telefon intern, baie cu cabina de dus, prosoape si articole de toaleta, tv prin cablu. Camerele duble pot acomoda maxim 2 adulti.
- Apartamente: au o suprafata de 25-35 mp , fiind formate din dormitor cu pat dublu/paturi twin si un living cu canapea extensibila. Toate apartamentele dispun de: incalzire si ventilator, internet wi-fi, telefon intern, baie cu cabina de dus, prosoape si articole de toaleta, TV prin cablu. Capacitatea de acomodare este pentru 3 adulti.


Animalele de companie sunt acceptate la cerere, contra cost.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie