Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hotel Casa Muresan (fost Q Brasov)


Descriere

Hotel Casa Muresan Brasov este amplasat intr-o zona centrala si linistita a orasului, la numai cateva minute atat de Gara Brasov, cat si de centrul vechi al orasului, unde veti beneficia de una dintre cele mai bune oferte de cazare din Brasov.

Casa Muresan intampina nevoile turistilor de cazare, fiind singurul hotel din Brasov ce ofera servicii de 4 stele, dar mentinand planul tarifar de 3 stele.
Hotelul pune la dispozitia clientilor sai o structura noua, moderna, iar camerele sunt dotate conform standardelor europene.

Hotelul dispune de 46 de spatii de cazare dotate conform standardelor europene. Camerele se impart in:
- camere single;
- camere single deluxe;
- camere duble;
- camere duble deluxe;
- suite;
- suite deluxe.

Toate camerele sunt dotate cu mobilier nou, birou de lucru, minibar, internet gratuit, televizor color conectat la cablu, telefon international, uscator de par, baie cu dus. Pe langa toate aceste dotari standard, suitele deluxe dispun si de sauna sau jacuzzi.

Facilitati generale:
- restaurant;
- terasa;
- parcare;
- internet;
- camera de bagaje;
- receptie deschisa non-stop;
- serviciu de calcatorie/spalatorie;
- fax/copiator;
- 3 sali de conferinta;
- servicii de transfer;
- incalzire;
- inchirieri auto;
- seif;
- lift;
- facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa.

Dotarile camerelor de cazare se ridica la rangul unei unitati de 4 stele, avand:
- sistem electronic de inchidere si deschidere a usii;
- baie proprie cu cabina de dus;
- uscator de par;
- minibar;
- cablu TV;
- internet gratuit;
- seif;
- balcon.

Masa se poate servi in unul din cele 3 saloane ale restaurantului propriu, ce pune la dispozitie o gama larga de specialitati culinare atent pregatite. Micul dejun se serveste sub forma de bufet suedez.

Unitatea vine in intampinarea clientilor sai oferind servicii personalizate pentru organizarea de conferinte, training-uri, intalniti de afaceri, banchete si evenimente festive total adaptate dupa cerintele fiecaruia.

Hotelul pune la dispozitie 2 Sali de conferinta de 80, respectiv 30 de locuri, ambele fiind echipate cu ecran de proiectie, videoproiector, flipchart, sonorizare si internet wireless.

Nu este permis accesul cu animale de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie