Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

O3Zone-NU

Descriere

Localizare

Complexul Hotelier O3zone este situat în stațiunea Băile Tușnad, stațiune de renume internațional atât prin efectele terapeutice ale bolilor cardiovasculare cât și prin cadrul natural extraordinară și aerul ozonat.


Stațiunea este situată în centrul țării, la 30 km de Sf Gheorghe, 60 km de Brașov și 30 km de Miercurea Ciuc, pe versantul vestic al masivului vulcanic Ciomad, în apropierea Lacului Sf Ana.


Complexul O3zone, situat chiar în centrul stațiunii, orientat spre Stânca Șoimilor, are poziția de leader atât ca amplasare cât și din punct de vedere al calității serviciilor oferite. Conceptul sub care acesta s-a deschis este Spa, Nature & Conferences.

Cazare

Complexul are in dotare 117 camere din care 91 camere twin, 20 camere matrimoniale, 5 apartamente si 1 apartament DeLux, toate clasificate la 3 stele.Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.