Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

TROYA

   Playa De Las Americas


Descriere

Localizare: hotelul este situat in statiunea Playa de las Americas, la 50 m de plaja, separat de o promenada, inconjurat de frumoase gradini tropicale, reprezinta mediul perfect pentru a beneficia de clima blanda tropical din Tenerife, la orice moment al anului. In apropierea hotelului se gasesc o multime de magazine, baruri si restaurant, iar la 5 minute de mers cu masina se afla Siam Water Park si la cateva minute malul marii.
Dotari camere: dispune de 318 camere spatioase, luminoase si complet echipate. Camerele standardAa au pardoseli cu gresie, decorate in culori tropicale, aer conditionat , TV prin satelit , seif si birou . Toate camerele au balcon si baie cu cada. Camerele family sunt alcatuite dintr-un lounge si un dormitor, cu aer conditionat, 2 tv-uri prin satelit, seif si birou. Toate Camerele Club Alexander au balcon cu vedere la mare. Camerele junior suite au peste 27 mp, au o zona de living cu televizor si birou si dormitorul
Facilitati hotel: 2 restaurante tip bufet si restaurant a la carte (langa piscina), 3 baruri, gradina cu terasa, piscina exterioara, terasa pentru plaja, 2 terenuri de tenis, tenis de masa, biliard, internet, fitness, sauna, mini club, mini golf, sporturi de apa, animatie, parcare, magazin cu suveniruri.
Facilitati copii: teren de joaca, sectiune separata la piscina, mini-club
Plaja: plaja publica cu nisip vulcanic (Playa de Troya). Umbrele, sezlonguri contra cost.
Tip masa: mic dejun /demipensiune / pensiune completa (cu supliment) / all inclusive (cu supliment)
Pagina web: http://www.hoteltroyatenerife.com/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.