Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

LAS TERRAZAS ABAMA SUITES


Descriere

Descriere: Un resort exclusivist, amplasat in cadrul clubului de golf Abama, in mijlocul unor gradini impresionante. Recomandat pentru o vacanta relaxanta, servicii si facilitati excelente. Se remarca privelistea uimitoare spre insula La Gomera, vulcanul Teide si mare.
Localizare: in zona Guia de Isora, intr-o regiune privilegiata de pe coasta de sud-vest a insulei Tenerife, la aproximativa 37 km de Puerto de la Cruz si 26 km de aeroportul Tenerife Sud.
Dotari camere: Camerele sunt spatioase si confortabile si au un aer modern. In camera se gasesc: smart TV, aer conditionat, o bucatarie complet echipata cu zona pentru servirea mesei, terasa/balcon. Accesul la Wi-Fi este gratuit pentru oaspetii hotelului.
Facilitati hotel: restaurant, baruri, piscine, terasa cu sezlonguri si umbrele, piscina pentru copii, Abama Kids Camp - mini club pentru copii intre 4-14 ani cu activitati de recreere si educationale (cu rezervare, anumite servicii sunt contra cost), centru fitness, tarife preferentiale pentru clubul de golf.
Site: https://www.lasterrazasdeabama.com
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.