Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

IBEROSTAR SELECTION SABILA


Descriere


Hotel Adults Only. Sunt acceptate doar persoanele peste 16 ani.
Descriere HOTEL IBEROSTAR SABILA:
Fostul hotel Iberostar Torviscas Playa a fost renovat integral si inaugurat pe 09.03.2018 sub denumirea de Iberostar Sabila, un hotel de 5* dedicat in exclusivitate adultilor cu facilitati moderne.
Localizare HOTEL IBEROSTAR SABILA:
Hotelul are acces direct la zona de promenada din zona Fanabe-Costa Adeje, este situat la aproximativ 150 m de plaja Fanabe (premiata cu Blue Flag) si 16 km de aeroportul Tenerife Sud.
Dotari camere:
La HOTEL IBEROSTAR SABILA camerele standard sunt luminoase, au un design modern si sunt dotate cu seif, televizor, mini bar (contra cost), Nespresso, fierbator de apa, uscator de par, papuci si halate de baie, balcon/terasa. Camerele wellness au in plus dus cu cromoterapie, gustari wellness: ceai detox, biscuiti organici, smoothies, alune/nuci, fructe, reduceri pentru tratamentele spa. Camerele Star Prestige au in plus fata de camerele standard zona de check in si check out private, acces in zona Star Prestige (bar deschis cu bauturi racoritoare, gustari, ceai, cafea, bauturi alcoolice, piscina si terasa cu jacuzzi).
FACILITATI HOTEL IBEROSTAR SABILA:
Hotelul dispune de un restaurant principal tip bufet, 3 baruri, piscine, centru wellness si de infrumusetare (centru fitness, coafor, tratamente spa), activitati (Yoga, Pilates, Tai Chi), zona de cumparaturi.
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Web site: https://www.iberostar.com/
Clasificare hotel: 5*




Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.