Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GF VICTORIA


Descriere

Descriere: Un hotel deschis in 2018, apreciat pentru facilitatile si serviciile de calitate. Hotelul are zone separate pentru adulti si familii cu copii.
Localizare: in Costa Adeje, la aproximativ 150 m de plaja Playa del Duque si 2 km de parcul acvatic Siam Park
Dotari camere: Camerele sunt spatioase, au un design modern si sunt dotate cu televizor, frigider, fierbator de apa, facilitati pentru cafea, cuptor cu microunde, acces internet WiFi, aer conditionat, seif.
Facilitati hotel: restaurant bufet, restaurant a la carte, Sky Bar cu vedere panoramica, piscina cu valuri, piscina pentru adulti, zona pentru nudisti cu piscina la etajul 7, centru spa, teren de tenis, squash, tenis de masa, mini golf, centru fitness
Facilitati copii: aqua parc cu tobogane, sala de jocuri pentru adolescenti, panou de catarare, loc de joaca, mini club, mini disco.
Web site: https://gfvictoria.com
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.