Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest aparthotel se află la aproximativ 500 de m de plajă, într-o zonă centrală în Faliraki.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Aparthotelul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un spațiu cu televizor, un serviciu de închiriat mașini și un fax. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Hotelul are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat. Un balcon care invită la zăbovit se găsește în dotările standard ale majorității camerelor. Un seif oferă cea mai bună protecție pentru bunurile de preț ale clienților. Chicineta este echipată cu un aparat pentru cafea/ceai. În plus, există un telefon, un televizor și WiFi (contra cost). În baia dotată cu un duș și o cadă dispune de un uscător de păr. Pentru familiile cu copii stau la dispoziție camere de familie.

Sport/divertisment

Un program de sport și de divertisment oferă posibilitatea de a petrece timpul liber în mod flexibil. Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Pe terasa însorită clienții se pot întinde confortabil pe șezlongurile adăpostite de umbrele. La barul piscinei sunt oferite băuturi răcoritoare. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu ciclism/ciclism montan, o sală de fitness și un solariu. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

În fiecare zi este servit un mic dejun hrănitor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie