Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Amplasare

Acest hotel se află la cam 1 km de plajă, intr-o zonă centrală in Faliraki.

Dotări

Cele 84 de camere sunt impărțite pe 3 etaje la ele se poate ajunge cu un lift. Personalul prietenos vă stă la dispoziție la recepția din zona de primire pentru orice fel de ajutor. Facilitățile cuprind următoarele servicii: o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. In zonele comune, clienții au la dispoziție acces Wi-Fi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă in aer liber. Printre celelalte facilități ale hotelului se numără un spațiu cu televizor. In cazul in care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze intr-un garaj sau in parcare (gratuit). Printre alte servicii se găsesc asistență medicală, un serviciu de transfer, un serviciu de apel de trezire, un serviciu de spălătorie și o spălătorie de tip self-service. Datorită serviciului de inchirieri de biciclete, imprejurimile pot fi explorate și pe bicicletă (contra cost).

Locul de cazare

In camere se găsesc o zonă de living și o baie, iar aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută. Dotările standard din majoritatea camerelor includ un balcon. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. Contra cost, clienții pot să-și depoziteze lucrurile de valoare intr-un seif. In chicinetă se află un frigider, un minifrigider și un aparat pentru cafea/ceai. Telefonul și WiFi-ul (gratuit) oferă un concediu confortabil. In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. De asemenea, stau la dispoziție camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fără bariere. Locul de cazare oferă camere pentru fumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară cu zonă pentru copii se potrivește perfect pentru odihnă activă și antrenament acvatic constant. Clienții iși pot savura concediul pe terasa insorită cu șezlonguri și umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Cine dorește să facă sport și in timp ce călătorește, poate apela la schi nautic și iahting, și contra cost la ciclism/ciclism montan, o sală de fitness și biliard. Alți ofertanți mai propun și o sală de fitness. Copiii sunt supravegheați cu grijă la miniclub. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante dispune de un restaurant și de un bar. Se oferă spre rezervare demipensiune. Micul dejun, un pranz à la carte și cina imbie prin savori culinare și oferta diversificată de bucate. La cerere pot fi pregătite mese fără gluten și feluri de mancare vegetariene. De asemenea, unitatea de cazare pune la dispoziție gustări.

Carduri de credit

La hotel sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa și MasterCard.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie