Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Trou Aux Biches Beachcomber Golf Resort and SPA


Descriere

Descriere: Printre plaje cu nisip fin, lagune cu ape cristaline si vegetatie tropicala, se afirma Trou Aux Biches Beachcomber Golf Resort and Spa, un resort de 5 stele ce ofera oaspetilor sai servicii ireprosabile. Fiind situat pe coasta nord-vestica a insulei, se bucura de un climat optim, oferind in acelasi timp cadre minunate in momentul apusului.

Localizare: Este situat in zona Trou aux Biches, la o distanta de aproximativ 47 km fata de Aeroportul International Sir Seewoosagur Ramgoolam.

Facilitati hotel: piscina pentru adulti si pentru copii, acces gratuit Wi-Fi, 6 restaurante ce servesc preparate cu specific italian, thailandez, indian, international; sauna, sala fitness, prosoape pentru plaja, facilitati pentru sporturi nautice (contra cost), parcare gratuita, bar, serviciu de inchirieri biciclete (contra cost), salon infrumusetare ( servicii contra cost), club pentru copii, teren de tenis, teren de golf (contra cost), zona cu magazine, gradina, terasa, acces direct la plaja.


Facilitati camere: Camerele au un dAScor neutru si sunt dotate cu TV, baie proprie, uscator de par, seif, telefon, aer conditionat, minibar, halat de baie, acces Wi-Fi.

Beneficii luna de miere: o sticla de sampanie, cos cu
fructe, o surpriza din partea hotelului.

Site: https: //www.beachcomber-hotels.com/en/hotel/trou-aux-biches-golf-resort-spa



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie