Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

RADISSON BLU AZURI RESORT AND SPA


Descriere

!!! OFERTA LUNA DE MIERE: platou cu fructe in camera la sosire, 1 sticla de vin, o cina romantica (fara bauturi), un masaj de 30 de minute/ cuplu/ sejur.
Obligatoriu: se aplica doar pentru cuplurile care au maxim 9 luni de la casatorie (se specifica in momentul rezervarii, de asemenea la check in se va prezenta certificatul de casatorie)
Localizare: hotelul situat intr-o zona linistita in partea de nord est a insulei si inconjurat de verdeata este un loc perfect de relacare pentru cupluri si in acelasi timp un loc prin de distractii pentru familiile cu copii.

Prezentare generala si facilitati: Haute Rive este un hotel elegant situat pe plaja care impreuna cu piscina si cu barul de la piscina formeaza locul ideal pentru petrecerea unei zile relaxante

Restaurante: Le Comptoir-restaurant situat in cladirea principala cu bucatarie mauritiana, internationala si asiatica; Lazuli-restaurant mediterranean; Cyan-barul de la piscina unde se pot servi gustari si bauturi racoritoare; The Cafe-cafenea unde va asteapta diverse delicatese; si Health Bar cu o variatate de bauturi nutritive si revitalizante.

The Spa este o oaza de relaxare si binefacere care ofera o varietate de tratamente terapeutice, inclusiv aplicati Ayurvedice si experiente holistice. Centrul SPA este completat de o sala de fitness complet echipata pentru a satisface nevoile celor care doresc o vacanta activa.

Camere: Hotelul dispune de 101 camere (deluxe, premium sau prestige) si 63 suite. Cele 52 de camere deluxe au cate 40m2, sunt spatioase si elegante. Sunt dotate cu pat dublu matrimonial sau cu doua paturi separate, aer conditionat, minibar, facilitati pentru cafea/ceai, expresor, seif, uscator de par, TV LCD cu satelit, WiFi, baie cu cada si dus.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie