Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Adaaran Select Meedhupparu


Descriere

LOCALIZARE: AdaaranSelect Meedhupparu, este o oaza de liniste si relaxare in cadrul exotic alInsulelor Maldive oferind un cadru tropical idilic- mari turcoaz stralucitoaresi plaje imaculate albe. AdaaranSelect Meedhupparu din Maldive se afla in atolul Raa, la 136 km la nord decapitala si ofera bungalouri spatioase cu vedere laplaja si la ocean. Transferulpitoresc cu hidroavionul dureaza aproximativ 40 - 45 de minute.
Complexul pune la dispozitie o piscina inaer liber si 5 localuri unde se poate lua masa. Micul dejun, pranzul sicina tip bufet sunt oferite la restaurantul principal al complexului, careserveste preparate asiatice si occidentale, iar la cele 4 baruri se servescbauturi.
O gama larga de facilitati sunt disponibilepentru a satisface toate asteptarile oaspetilor statiunii.
Facilitati: aerconditionat, bar, centru de afaceri, cafenea, piscina pentru copii, sala deconferinte, sezlonguri, discoteca, birou de schimb, coafor, acces la internet,serviciu de spalatorie, biblioteca, asistenta medicala, piscina in aer liber,medic hotel, bar la piscina, receptie, zona de receptie, sala de mese,restaurant, room service, magazine , Snack bar, magazin de suveniruri, terasala soare, terasa, prosoape de baie, WiFi, gradina, club de noapte, piscina,seif
Facilitatile spa (sauna, baie de aburi, Masaj balinez, Tratamente Ayurveda, Terapiachineza) si o sala de gimnastica bine echipata sunt, deasemenea, disponibile pentru utilizarea oaspetilor.
Apele stralucitoare din jurul hoteluluisunt irezistibile. Inotul si snorkellingul sunt activitati ideale in aceastalocatie curata, cu un frumos recif de corali vizibil in ape si diferitetipurile de viata marina. Situarea Adaaran Select Meedhupparu il face, deasemenea, un loc ideal pentru sporturi nautice.
Sporturi: badminton,barca cu banane, volei pe plaja, canotaj, catamaran, sageti, pescuit, sala defitness, gimnastica, jet ski, paddle tennis, scufundari, snorkeling, tenis demasa, tenis, schi nautic, alte sporturi acvatice, windsurfing, yoga.
Tipuri de cazare:
BEACH VILLA MALDIVE
Vilele de pe plajaoferite de Maldive, precum cele de la Adaaran Select Meedhupparu, prezintaatractile pitoresti ale marii stralucitoare, turcoaz, oferind in acelasi timpacces usor la plajele albe si nisipoase ale insulei. Mobilate elegant pentru aoferi oaspetilor un spatiu amplu pentru relaxare, interioarele din lemn alevilelor de pe coasta creeaza un cadru cald. Vilele de pe plaja sunt decoratepentru confort si sunt facute pentru relaxare, cu un pat king-size / twin, obaie atasata si facilitati de ultima generatie. Facilitati: aer conditionat,Acces Wi-Fi gratuit, Mini Bar (contra cost), televiziune prin satelit, telefoncu facilitati IDD, Ceainic / Cafetier, seif in camera.
DELUXE BEACH VILLAS
Vila Deluxe Beach este printre ultimelespatii de cazare renovate ale statiunii. Camera include un pat king-size /twin, cu vedere la ocean, cu o baie modernizata, care include un dus in aerliber. Doua sezlonguri plasate in afara vilei sunt perfecte pentru plaja sauchiar relaxare.
Facilitati: Aer conditionat, Wi-Fi estedisponibil in camera, Mini Bar (se aplica taxe suplimentare), Televiziune prinsatelit, Telefon cu facilitati IDD, Filtru de ceai / cafea In camera, Seif,Masina de cafea, Dus in aer libe,r Doua sezlonguri

FAMILY BEACH VILLA
Family Beach Villas este destinata famililor, oferind in acelasi timpintimitate atat parintilor, cat si copiilor, fiind proiectate cu camerecomunicante. Baile sunt modernizate si includ un dus in aer liber. Mini-terasaexterioara contine doua sezlonguri pentru relaxare.
Facilitati: Aerconditionat, Wi-Fi este disponibil in camera, Mini Bar (se aplica taxesuplimentare), Televiziune prin satelit, Telefon cu facilitati IDD, Ceainic /Cafetier in camera, Seif, Masina de cafea, Dus in aer liber, Doua sezlonguri
Deluxe Family BeachVilla
O vacanta paradisiacapentru familie, oferind in acelasi timp intimitate atat parintilor, cat sicopiilor, Deluxe Family Beach Villas sunt proiectate cu camere comunicante,mentinandu-i pe cei dragi, aproape. Baile sunt, de asemenea, modernizate siinclud un dus in aer liber. Mini-terasa exterioara contine doua sezlonguripentru relaxare. Baia modernizata are un dus in aer liber si un jacuzzi pentrurasfat.
Facilitati: Aerconditionat, Jaccuzzi, Wi-Fi este disponibil in camera, Mini Bar (se aplicataxe suplimentare), Televiziune prin satelit, Telefon cu facilitate IDD, Aparatde ceai / cafea, In seif, Automat de cafea, Dus in aer liber, Doua sezlonguri.
JACUZZI BEACH VILLAS
Deluxe Jacuzzi BeachVillas ofera o experienta suprarealista de confort si rasfat. O categorie devile reconditionate recent, asternuturile sunt amplasate strategic pentru aintampina ziua cu o doza de vitamina de mare, care apare de-a lungul camerei.Baia modernizata are un dus in aer liber si un jacuzzi pentru rasfat.Locuitorii vilei au, de asemenea, acces la doua sezlonguri pentru o contemplarelinistita. Facilitati: aer conditionat, Jaccuzzi, Wi-Fi este disponibil incamera, Mini Bar (se aplica taxe suplimentare),Televiziune prin satelit, Telefoncu facilitati IDD, Cafetiera ,Dus in aer liber, Doua sezlonguri, seif in camera
SUNSET BEACH VILLASMALDIVES
Statiunile de pe plajadin Maldives sunt renumite in intreaga lume pentru locatiile lor exotice,completate de vederi orbitoare asupra Oceanului Indian uluitor. Oferindprivelisti uimitoare asupra orizontului infinit, oferta Sunset Beach VillasMaldives, precum cele de la Adaaran Select Meedhupparu, este considerata unadintre cele mai bune vile din Maldive si prezinta obiective pitoresti ale mariistralucitoare, turcoaz, oferind in acelasi timp acces usor la plajele albe sinisipoase ale insulei. Mobilate elegant pentru a oferi oaspetilor un spatiuamplu pentru a va relaxa, interioarele din lemn ale vilelor de pe coastacreeaza un cadru cald. Bucurati-va de peisajul acvatic chiar de pe pat saurelaxandu-va pe sezlonguri. Mai bine, umbrela de vara de pe plaja creeazafundalul perfect pentru relaxare. Vila este dotata cu o baie modernizata si undus in aer liber.
Facilitati: aerconditionatWi-Fi este disponibil in camera, Mini Bar (se aplica taxesuplimentare), Televiziune prin satelit, Telefon cu facilitati IDD, Ceainic /Cafetier In camera, Seif, Masina de cafea, Dus in aer liber, Doua sezlonguri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie