Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cosmelenia Hotel Apartments


Descriere

LOCALIZARE
Aproximativ La 1 km de plaja cu nisip se afla hotelul Cosmelenia Hotel Apartments. Centrul turistic se afla la aproximativ 5 km. Orasul Ayia Napa este la aproximativ 5 km distanta (Larnaca in jur de 45 km, Nicosia in jur de 82 km), iar un supermarket poate fi accesat dupa aproximativ 3 km.

FACILITATI
La plaja, exista umbrele de soare si sezlonguri contra cost.
Hotelul de plaja cu 2 etaje are 42 de camere si se intinde pe o cladire principala si 3 cladiri alaturate. Este dotat cu receptie (check-in de la ora 14:00, check-out pana la ora 12:00), hol cu bar, aer conditionat, seif (contra cost), zona de parcare (gratuit) precum si ca o facilitate de schimbare a banilor. Va puteti relaxa in companie buna la barul hotelului. WiFi este disponibil gratuit. Pentru oaspetii care depind de un scaun cu rotile, hotelul are acces fara bariere si o serie de bai accesibile pentru scaune cu rotile. Curatenia in camera si serviciul de calcatorie sunt gratuite. Serviciul de spalatorie este disponibil contra cost.
Bazin:In zona exterioara a hotelului in stil mediteranean veti gasi o piscina cu o piscina pentru copii. Aici sunt disponibile gratuit sezlonguri si umbrele de soare. La barul de la piscina puteti lua bauturi racoritoare (deschis intre orele 08:00 - 00:00).
Sport si divertisment: Tenis (unde este cazul, contra cost, la aproximativ 200 m distanta) si biliard (contra cost). Aproximativ. La 1 km de hotel sunt disponibile activitati de sporturi nautice (partial de la furnizorii locali). Divertisment pentru adulti: muzica live.

RESTAURANT
Mic dejun (de la 07:00 - 10:00) a la carte. Demipensiune: mic dejun si cina (disponibile si meniuri pentru copii). Pensiune completa: mic dejun, pranz si cina. Micul dejun, pranzul si cina numai in restaurante selectate. Sunt disponibile si meniuri pentru copii.
All inclusive: mic dejun, pranz si cina. Micul dejun, pranzul si cina numai in restaurante sau baruri selectate. Sunt disponibile si meniuri pentru copii. Apa, bauturi racoritoare, cafea si ceai, prajituri si produse de patiserie, gustari mici, bere, vin si bauturi alcoolice nationale la anumite ore.

CAMERE
Apartament standard cu 1 dormitor:
living, pat dublu, pat de o persoana sau pat twin, pat suplimentar, patut (gratuit), podea cu gresie, balcon sau terasa, ceainic (gratuit) si TV cu ecran plat, precum si aer conditionat reglabil individual (din aprilie pana in octombrie, taxa suplimentara). Prosoapele sunt schimbate de 3 ori pe saptamana.

Studio standard (balcon sau terasa):
pat dublu, pat de o persoana sau pat twin, pat suplimentar, patut pentru copii (gratuit), podea cu gresie, balcon sau terasa, ceainic (gratuit) si TV cu ecran plat, precum si aer conditionat reglabil individual (din aprilie pana in octombrie, suplimentar) taxa). Prosoapele sunt schimbate de 3 ori pe saptamana.

Studio superior (cu vedere la piscina):pat dublu, pat de o persoana sau pat twin, pat suplimentar.

*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.