Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Ramada by Wyndham Dubai Deira


Descriere

Situat la câțiva pași de stația de metrou Salahuddin, Ramada by Wyndham Dubai Deira are o piscină în aer liber, o sală de gimnastică și un restaurant care servește mic dejun tip bufet. Aeroportul Internaţional Dubai este la 15 minute de mers cu maşina.

Localizare

Oaspeții pot face cumpărături la Reef Mall, situat la 2 minute de mers pe jos de Ramada by Wyndham Dubai Deira. În plus, Dubai Creek este la 10 minute de mers cu mașina.

Facilitati Hotel

Are o piscină în aer liber, o sală de gimnastică și un restaurant care servește mic dejun tip bufet. După antrenament, oaspeții se pot relaxa în sauna hotelului. Recepția cu program nonstop oferă servicii de spălătorie și călcat. De asemenea, se oferă și un serviciu de închirieri auto.

Facilitati Camere

Toate unitățile de cazare de la Ramada by Wyndham Dubai Deira au decor modern și podea cu mochetă. Fiecare cameră este dotată cu TV cu ecran plat, minibar şi dulap. Suita are living cu o canapea.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.