Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Mercure Dubai Barsha Heights Suites & Apartments


Descriere

Noul hotel de suite Mercure Dubai Barsha Heights Hotel Suites se află pe Sheikh Zayed Road, lângă Dubai Internet City, Media City și Knowledge Village, și are vedere directă la stația de metrou Dubai Internet City. Mercure Dubai pune la dispoziție suite noi și spațioase, cu interior relaxat și modern. Noile suite au zonă de living spațioasă, dormitoare cu balcon și baie cu o cabină de duș și cadă.

Localizare

Proprietatea este la mai puțin de 5 km de Palm Jumeirah și mai puțin de 3 km de Dubai Marina, JBR și tramvaiul Dubai. De asemenea, se află la 5 minute cu mașina de clubul de golf Emirates și la 10 minute de Dubai Marina Mall și Mall of Emirates, precum și de Ski Dubai, care este găzduit în Mall of Emirates. Aeroportul Internaţional Dubai este situat la 30 de minute de mers cu mașina.

Facilitati Hotel

Oaspeții pot savura o gamă largă de opțiuni de mâncare și băuturi, de la sala de mese disponibilă toata ziua, la cafeneaua din hol, bar sportiv, barul de la piscină și restaurantul cu specialități. Mic dejun tip bufet, prânzuri de afaceri, mese tematice, specialitățile zilnice ale maestrului bucătar și băuturile casei sunt servite în fiecare zi în restaurantul hotelului, Day & Night.

Proprietatea are un centru de fitness, spa, salon, piscină în aer liber, club pentru copii și spații de conferințe moderne. Proprietatea are, de asemenea, terasă la piscină la etajul 8, cu jacuzzi, piscină pentru copii, terasă și bar la piscină. Hotelul poate organiza, de asemenea, transferuri de la/la aeroport și excursii la atracțiile din Dubai și din Emiratele Arabe Unite.

Facilitati Camere

Mercure Dubai pune la dispoziție suite noi și spațioase, cu interior relaxat și modern. Noile suite au zonă de living spațioasă, dormitoare cu balcon și baie cu o cabină de duș și cadă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.