Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hyatt Regency Dubai Creek Heights


Descriere

Situat la 3,8 km de Centrul Internaţional de Convenţii şi Expoziţii Dubai şi la 4 km de Aeroportul Internaţional din Dubai. Staţia de metrou este la 5 minute de mers pe jos, iar centrul comercial Wafi este la 7 minute de mers pe jos. În întreaga proprietate este disponibil acces gratuit la internet WiFi. De asemenea, se oferă parcare privată, precum şi parcare cu valet.

Localizare

Hotelul este situat la 5 km de centrul Al Ghurair și la 7 km de centrul de expoziții și convenții Dubai International. Plaja Jumeirah se află la 20 de minute de mers cu mașina, iar Aeroportul Internaţional Dubai, la 10 minute de mers cu maşina.

Facilitati Hotel

Hotelul are piscină în aer liber, sală de gimnastică deschisă nonstop, centru spa de lux și club pentru copii. Accesul WiFi este gratuit în toate zonele.Alte facilități includ un salon de înfrumusețare, parcare cu valet gratuită și depozit de bagaje.

Facilitati Camere

Fiecare cameră oferă minibar cu băuturi fără alcool gratuite, aer condiționat controlat individual, facilități de ceai/cafea și vedere la golful Khor Dubai sau la orizontul orașului. Toate camerele au cabină de duș cu efect de ploaie, cadă separată, papuci și articole de toaletă gratuite. Aveți la dispoziție și cutie de valori.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.