Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Holiday Inn Dubai Festival City


Descriere

Conectat direct la centrul comercial Dubai Festival, cu 500 de magazine, restaurante și divertisment pentru copii și familii, Holiday Inn Dubai Festival City este o proprietate de 4 stele, ideală pentru familii în suitele de familie. Oaspeții se pot bucura de WiFi gratuit în întregul hotel. (Vat) Rates are inclusive of 5% Value Added Tax starting from 01st January 2018. **Extra Bed is Sofa Cum Bed onlly** Check-in time is 14:00 hours and Check-out time is 12:00 noon.

Localizare

Cel mai apropiat aeroport este aeroportul internațional Dubai, la 3 km de Holiday Inn - Dubai Festival City Mall, an IHG Hotel.

IKEA se află la câțiva pași de hotel.

Facilitati Hotel

Oaspeții se pot bucura de "Imagine Show", o atracție ce a doborât multe recorduri. Având cea mai mare suprafață de proiecție pe apă și cea mai mare hartă permanentă de proiecție din lume - ambele aflate în Guinness World Records, acesta oferă cea mai recentă tehnologie de divertisment în apă, pirotehnie, lasere, lumini și efecte dramatice.

 

Facilitati Camere

Toate camerele hotelului includ fierbător. Camerele au baie privată cu o cadă, iar anumite camere sunt dotate cu zonă de relaxare. La Holiday Inn - Dubai Festival City Mall, an IHG Hotel, camerele pun la dispoziție aer condiționat și TV cu ecran plat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.