Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Four Points by Sheraton Bur Dubai (Former Four Points by Sheraton downtown)


Descriere

Four Points by Sheraton Downtown Dubai este un hotel de 4 stele cu o piscină pe acoperiș și WiFi gratuit în toate zonele. Hotelul este situat pe Mankhool Road, la 2 km de World Trade Center.

Localizare

Four Points by Sheraton Downtown Dubai se află la 12 minute de mers cu mașina de Aeroportul Internațional Dubai și la distanță mică de Burjuman Mall, stația de metrou Al Fahidi și stația de metrou Khalid Bin Waleed. Proprietatea asigură parcare gratuită.

Facilitati Hotel

Cele 3 restaurante de la Four Points by Sheraton Downtown Dubai servesc preparate internaționale pe tot parcursul zilei. Oaspeții pot urmări evenimente sportive live la televizoarele cu ecran plat de la Yesterdays Sports Bar.

Four Points by Sheraton Downtown Dubai oferă un serviciu de transfer gratuit la plaja Kite și diverse centre comerciale, aflate în apropiere. Oaspeții se pot antrena la sala de sport modernă sau se pot relaxa la barul de lângă piscină, pe terasa de pe acoperiș.

Facilitati Camere

Toate camerele și suitele de la Four Points by Sheraton Downtown Dubai includ patul tipic Sheraton și un TV LCD interactiv de 55 inch. Fiecare cameră are un minibar, facilități de băuturi calde și un birou bine luminat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.