Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Residence Villas (Crete)


Descriere

Complexul Residence Villas este compus din 42 de apartamente spatioase si mobilate modern si este ideal localizat intr-o zona linistita a statiunii Stalida, la doar 30 m de plaja de nisip.

Localizare: la 30 m de plaja din zona Stalida, 50 m de statia de autobuz, 2 km de centrul statiunii si la 30 km de aeroport.

Dotari camera: Camerele sunt spatioase, confortabile si au un aer contemporan. Dispun de aer conditionat, baie proprie cu dus, balcon/terasa, facilitati cafea/ceai, uscator de par, frigider, TV satelit, chicineta, wifi (contra cost).

Facilitati hotel: piscina, wifi gratuit in zonele publice, bar, piano bar, restaurant, seif (contra cost), inchiriere masini, camera de jocuri, sezlonguri, umbrele si prosoape la piscina.
Activitati: biliard, teren fotbal, tenis de masa.

Facilitati copii: piscina copii, loc joaca (interior si exterior), patut bebe, scaune copii, meniu copii.

Web site: www.residencevillas.gr

Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie