Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul DESPO de 3 stele, mic si comfortabil, este situat in statiunea populara Gouves. Are camere spatioase, terase insorite, facilitati pentru practicarea sportului, servicii pentru copii si o ambianta placuta, familiara. In aceasta statiune se gasesc o multime de magazine, taverne, baruri si discoteci unde va puteti petrece timpul placut. Locul ideal pentru un sejur economic pe sistemul 'all inclusive', potrivit pentru orice categorie de turisti.

Tip masa: All Inclusive.

Localizare: Hotelul Despo este localizat in centrul localitatii Gouves, la 8 km de cosmopolita statiune Hersonissos. Aeroportul International Nikos Kazantzakis din Heraklion se afla la 18 km.

Dotari camere: Hotelul dispune de 73 de camere (47 Standard si 26 Superioare) ce au aer conditionat cu telecomanda individuala (contra cost - 7 euro/zi), telefon, TV, baie cu dus si uscator de par, mini-frigider, seif (contra cost - 2 euro/zi), balcon/terasa.

Facilitati hotel: Hotelul Despo este inconjurat de o gradina si ofera o piscina in aer liber, cu o zona extinsa pentru sezlonguri. Hotelul ofera receptie 24 de ore, salon, colt vizionare TV, wi-fi gratuit in toate zonele publice, gradina, inchirieri de masini si biciclete, schimb valutar. Oaspetii vor putea lua masa la un restaurant tip bufet, la un restaurant a la carte, la cafe barul din hol si la un snack bar de langa piscina. Pentru copii exista o piscina separata si un loc de joaca. Activitatile de agrement includ tenis de masa (gratuit), biliard (contra cost) si sporturi acvatice cu plata.

Plaja: Plaja din Gouves este situata la 500 de metri. Hotelul pune la dispozitia turistilor transfer catre plaja o data pe zi. Sezlongurile si umbrelele sunt cu plata.

Pagina web: http://despo-hotel.crete.hotel-crete.net/en

Nota informativa:Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie