Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere: Hotelul Theo este situat in cea mai importanta zona turistica, Agia Marina, oferind o vedere panoramica asupra marii. Hotelul a fost renovat partial in 2017.
Localizare: Hotelul se afla la 150 de metri de plaja, 9 km de Chania si 24 km de aeroportul din Chania.
Plaja: Hotelul se afla la 150 de metri de plaja cu nisip. Umbrelutele si sezlongurile sunt contra cost.
Dotari camere: aer conditionat (gratuit), acces internet WiFi (gratuit), seif (contra cost), televizor, uscator de par, balcon/terasa. Cu exceptia camerelor duble, toate celelalte camere sunt dotate cu mini bucatarie cu mini frigider, plita electrica, facilitati pentru ceai/cafea, fierbator de apa, toaster.
Facilitati hotel: restaurant, bar la piscina, lobby, piscina pentru adulti, piscina pentru copii, loc de joaca pentru copii, acces internet WiFi. Umbrelutele si sezlongurile sunt gratuite la piscina, centru wellness cu piscina interioara.
Web: www.hoteltheo.gr
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie