Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

GRECOTEL LUX ME WHITE PALACE


Descriere


Rezervarile cu early booking se supun unor conditii speciale de plata si anulare, respectiv: 100% plata la momentul inscrierii si 100% penalizare in cazul unei anulari.


Descriere: Hotelul The White Palace apartine renumitului lant Grecotel, celebru pentru serviciile de calitate si atentia deosebita pentru detalii. Este fostul hotel Grecotel El Greco 4*, renovat complet si upgradat la 5*.
Localizare: Hotelul The White Palace este localizat pe o frumoasa plaja de nisip premiata cu Blue Flag, la 9 km de Rethymno si 75 km de aeroportul din Heraklion.
Plaja: Hotelul The White Palace este situat pe o frumoasa plaja lunga de 1 km cu nisip si pietricele premiata cu Blue Flag. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite.
Dotari camere: Hotelul The White Palace dispune de 333 camere elegant decorate, toate avand balcon cu vedere la mare sau gradina, aer conditionat, televizor, telefon, uscator de par.
Facilitati hotel: Hotelul The White Palace are piscine, restaurante, baruri, sali de conferinta si petreceri, 2 terenuri de tenis, tenis de masa, windsurfing, caiac, ciclism, scufundari, mini golf, sala de fitness, camera de bagaje.
Facilitati copii: Hotelul The White Palace asigura copiilor 2 piscine, 1 piscina separata pentru oaspetii din bungalouri situata pe malul marii, loc de joaca, competitii, spectacole, Grecoland Club un loc de joaca amenajat sub forma unui port venetian recomandat copiilor intre 3-12 ani, GrecoTeens un club pentru adolescenti intre 13-17 ani. Pentru cei mai mici, copiii sub 3 ani, noul GrecoBaby dispune de patuturi, scaune de masa, olite, saltele pentru schimbat, incalzitor de biberoane, cadite, walky-talky, baby sitting. Aceste facilitati si servicii sunt disponibile la cerere. Activitati: lectii de tenis, sporturi acvatice. Mese: de dimineata pana seara exista un mini bufet dedicat copiilor intre 3-12 ani. Intre 11:00 si 17:00 copiii pot manca la discretie si fara costuri suplimentare preparatele din acest Tasty Corner (fructe, prajituri, biscuiti, inghetata, iaurt, gustari, sucuri de fructe), la pranz pot servi preparate calde ca supe, legume, peste, pizza, paste, burgeri de vita. Meniurile pot varia in functie de numarul de copii.
Clasificare oficiala: 5*
Pagina web: https://www.thewhitepalace.com/
Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie