Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Elba Estepona Gran Hotel Thalasso Spa


Descriere

Descriere HOTEL GRAN ELBA ESTEPONA:
Hotelul a fost proiectat intr-un stil arhitectual traditional, cu balcoane frumoase din lemn si o nota moderna la fiecare parte a hotelului. Hotelul dispune de un centru Spa mare, cu mai mult de 1400 mp. Hotel Gran Elba Estepona este situat pe plaja, locatie linistita pentru clientii care cauta un sejur de relaxare, in regiunea Estepona, la 3 km de orasul Estepona. Hotelul este aproape de binecunoscuta zona de golf Sotogrande.

Tip masa:
Mic dejun, Demipensiune, Pensiune completa, All Inclusive.

Localizare HOTEL GRAN ELBA ESTEPONA:
Hotelul se afla la 2.5 km de port, la 60 km fata de aeroportul Malaga, la 75 km de orasul Malaga si la 22 km de Sotogrande y Gibraltar. In apropierea hotelului se afla si o statie de autobuz, la aproximativ 50 de metri.

Dotari camere:
Hotel Gran Elba Estepona dispune de 240 de camere din care 138 de camere duble de lux (37 mp), toate cu terasa privata sau balcon cu vedere spre mare. Camerele de la Grand Elba Estepona sunt dotate cu aer conditionat, TV satelit, seif, telefon, acces wireless gratuit, mini-bar, baie, uscator de par, zona de dresing, halate de baie.

Facilitati HOTEL GRAN ELBA ESTEPONA:
Hotelul are un Lobby mare si foarte spatios, decorat intr-un stil modern si cu tenta speciala, dispune de 3 restaurante, toate cu diferite tipuri de bucatarie, cu produse alimentare de inalta calitate, bar. Decorul este unic, pastrand standardul unui hotel de 5*. Hotelul ofera o cina la restaurantul a la carte pentru un sejur de 7 zile. La centru Spa rezervarile sunt obligatorii cu un cost suplimentar. Hotelul dispune de piscina exterioara, piscina interioara, jacuzzi, un serviciu de incirieri masini si inchirieri biciclete, terasa si gradina.

Web: www.hoteleselba.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie