Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sol y Sombra (Benidorm)


Descriere

Descriere HOTEL SOL Y SOMBRA:
Sol y Sombra este un hotel modern situat in Benidorm. Este localizat in apropierea plajei Poniente, are camere spatioase si moderne si se afla la o plimbare de 10 minute fata de centrul orasului, ceea ce il face potrivit atat pentru cupluri cat si pentru familii.

Localizare HOTEL SOL Y SOMBRA:
Situat aproape de centrul orasului Benidorm, Sol y Sombra se afla la o plimbare de 10 minute de faimoasa plaja Poniente. Aeroportul Alicante este la 40 de minute de statiunea Benidorm.

Plaja:
Faimoasa plaja Poniente cu nisip fin se afla la o plimbare de 10 minute fata de hotel.

Dotari camere:
Hotelul Sol Y Sombra dispune de 213 camere decorate modern, situate intr-o cladire de 7 etaje. Camerele dispun de baie privata si sunt dotate cu TV cu ecran plat, telefon, minibar (contra cost), seif (contra cost), aer conditionat, wi-fi gratuit.

Facilitati HOTEL SOL Y SOMBRA:
Serviciile si facilitatile hotelului au fost special concepute pentru a oferi cat mai multe optiuni de petrecere a timpului liber. Hotelul dispune de doua piscine, dintre care una este pe terasa de pe acoperis, restaurant, bar, sala de fitness, serviciu de spalatorie.

Web: www.hotelsolysombra.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie