Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL ROSAMAR:
Hotelul recent renovat este amplasat intr-o locatie perfecta, oferind oaspetilor acces usor la o varietate de locuri turistice populare. Magazinele, restaurantele, barurile si viata de noapte se afla la mai putin de 10 minute de mers de hotel.

Localizare HOTEL ROSAMAR:
Hotel Rosamar este situat la numai 400 de metri de plaja Levante din orasul Benidorm,

Plaja:
Plaja publica cu sezlonguri si umbrelute se afla la mai putin de 400 metri de hotel.

Dotari camere:
Hotel Rosamar este dispus pe 14 etaje cu un total de 364 de camere spatioase si confortabile, dotate cu aer conditionat, televizor, seif (contra cost), internet Wi-Fi (contra cost), baie, balcon.

Facilitati HOTEL ROSAMAR:
Hotel Rosamar pune la dispozitia oaspetilor: piscina in aer liber inconjurata de terasa cu sezlonguri,piscina pentru copii, Aquapark (deschis 2017) centru Spa cu piscina interioara, cada cu hidromasaj si sauna, restaurant tip bufet cu bucatarie deschisa, snack-bar langa piscina, bar cu pian, sala de gimnastica, teren de minigolf, teren de tenis, facilitati de tenis de masa, parcare privata, camera pentru bagaje, animatie pentru adulti si pentru copii.

Web: www.hotelrosamar.com

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie