Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Descriere HOTEL OASIS PLAZA:
Hotelul este amplasat intr-o locatie ideala atat pentru turistii care vor sa se bucure de plaja si soare, cat si pentru cei care doresc o zona de baruri si shopping.

Localizare HOTEL OASIS PLAZA:
Hotelul este situat in zona centrala a Benidormului, in Plaza de Espana, la doar 5 minute de mers pe jos de plaja Poniente (350 metri) si 10 minute de plaja Levante.

Plaja:
Plaja Poniente este situata la 350 de metri. Aceasta este plaja cea mai extinsa din statiune cu mai mult de 3 km in lungime, transformand zona intr-un loc ideal pentru vacanta. Plaja Levante este situata la 10 minute de mers pe jos.

Dotari camere:
Hotel Oasis Plaza este dispus pe 6 nivele, iar camerele sunt decorate in nuante neutre. Nu toate camerele au balcon. Toate camerele ofera televizor cu ecran plat, telefon, Wi-Fi (contra cost in camere), seif (contra cost), minifrigider (inchiriere contra cost).

Facilitati HOTEL OASIS PLAZA:
Hotelul Oasis este un hotel mic cu un stil aparte si decor vesel, ofera o piscina in aer liber la ultimul etaj al hotelului, restaurant in regim bufet, cafe bar, salon tv, salon internet, Wi-Fi gratuit in zonele publice. De asemenea, oaspetii se pot bucura de animatia oferita seara in cadrul hotelului.

Facilitati pentru copii:
In zona piscinei este amenajat un mic spatiu pentru copii.

Web: www.hoteloasisplaza.es/en/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie