Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Nireas Studios and Apartments


Descriere

Această proprietate este la 2 minute pe jos față de plajă. Situat aproape de centrul orasului Acharavi din Corfu, hotelul Nireas de la malul mării este inconjurat de grădini luxuriante si oferă spatii de cazare in sistem self-catering. Acesta include piscină de dimensiuni olimpice, piscină separată pentru copii si restaurant.

Oferind balcon sau patio cu vedere la grădină, Nireas Studios & Apartments are chicinetă si zonă de luat masa. Oaspetii au la dispozitie frigider, cuptor cu microunde si TV. De asemenea, aerul conditionat este disponibil la un cost suplimentar.

Masa de pranz si cina sunt servite la barul si restaurantul de langă piscină. Oaspetii au la dispozitie, de asemenea, un grătar comun, care se află in grădină.

Plaja de pietris si nisip din Acharavi este la 300 de metri. La aproximativ 800 de metri există magazine si restaurante. Principalul oras si aeroportul din Corfu se află la aproximativ 50 de minute de mers cu masina. Nireas oferă acces gratuit la internet prin cablu in zonele publice si parcare privată gratuită la fata locului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie