Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CNic Paleo Art Nouveau Hotel (Corfu)


Descriere

Descriere: Aceasta proprietate este formata din 179 de camere de lux si spatioase, fiecare cu decor Art Nouveau si mobilier elegant. Oaspetii se pot bucura de asemenea doua piscine in aer liber, o plaja in apropiere, facilitati sportive la fata locului si optiuni de divertisment.

Localizare: CNic Paleo ArtNouveau este un hotel de 4 stele situat pe un deal, in satul de pe coasta Paleokastritsa, la aproximativ 300 m de cea mai apropiata plaja si la 20 km de aeroportul international din Corfu.

Dotari camere: Toate unitatile de cazare ofera urmatoarele: aer conditionat/incalzire individuala (gratuit), telefon direct (contra cost), seif (contra cost), TV prin satelit, frigider (gratuit), baie privata cu dus sau cada, uscator de par, balcon/terasa, serviciu de trezire(la cerere), room service(contra cost), serviciu de menajera (de 6 ori pe saptamana), schimbare prosoape (3 ori pe saptamana), schimbare lenjerie (2 ori pe saptamana), spalatorie serviciu (contra cost).

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, hol, lounge, lift, Wi-Fi in zona holului (gratuit), minimarket, magazin de bijuterii, 2 piscine (10:00-18:00), piscina/plaja prosoape (contra cost), sezlonguri si umbrele (gratuit la piscina, cu taxa la plaja), medic de garda (contra cost), parcare (gratuit), schimb valutar, inchiriere auto (contra cost).

Web site: https://paleo.cnichotels.com/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.